Serveis principals

+Arquitectura

FPA, pot oferir una arquitectura de gran qualitat a mida de les necessitats del client, que assoleixi tots els seus objectius, formals, funcionals i econòmics, tan en la condició d’autors com en la de col·laboradors en diferents àrees del projecte.

Llegeix més…

+Planificació urbanística

La dedicació a la Planificació i Ordenació Urbanística General i a la derivada, així com als instruments de gestió urbanística ha estat una característica distintiva de FPA des de la seva creació.

Llegeix més…

+Direcció d'obres

Dirigir obres i la seva execució és l’activitat en què FPA ha destacat de manera més notable en els darrers anys, havent participat en obres molt importants inclús emblemàtiques pel país.

Llegeix més…

+Enginyeria

FPA té una unitat d’enginyeria especialitzada en projectar i dirigir l’execució de les instal·lacions a tota classe d’edificis tant públics com privats, destacant la seva dedicació al edificis públics docents, sanitaris i residencials.

Llegeix més…

+Gestió

FPA com a Planning & Project Managers i Consultors de Construcció, ofereix encarregar-se de la gestió amb la tècnica metodològica més avançada de qualsevol procés de transformació, tan del sòl com de l’edificació de nova planta i del manteniment de manera integral, o bé gestionant la seva execució per lots de contractació.

Llegeix més…

Destacats actuals

Gestió de sòls i finques

Edificació existent

Gestió del manteniment

Gestió del manteniment

Ofertes de serveis

Ofertes de serveis

Demani'ns pressupost

Visió

FPA vol ser coneguda en l’àmbit de Catalunya com una agrupació professional de persones ben organitzada, amb mitjans, educació, formació i experiència, capaç de projectar, dirigir i gestionar de manera puntual o integrada tots els processos de transformació, dins del marc legal i amb les tècniques de…

Llegeix més

Valors

– Realització professional i personal dels seus membres.
– Satisfacció dels clients i dels altres agents del procés edificatori.
– Millora de la qualitat de vida de la població i de la sostenibilitat i respecte al medi ambient en les transformacions humanes.

Llegeix més

La nostra missió

– Projectar, dirigir i gestionar transformacions en el medi natural per ordenar i habilitar espais en el marc legal i amb les tècniques de l’arquitectura, l’urbanisme i les enginyeries.

– Operar majoritàriament a Catalunya i ser reconeguda com a organització…

Llegeix més