Ofertes de serveis

OPORTUNITAT,   ITE subvencionat fins el 50%

 

Aprofitin una oportunitat d’obtenir fins al 50% de subvenció en els preus oficials de la Inspecció Tècnica d’Edificis gràcies a la col·laboració signada entre FPA,slp i una empresa de manteniment que vol disposar d’estadística pròpia de patologies i desenvolupar un programari de gestió. Oferta limitada al final del programa de recerca.

DEMANI PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS AQUÍ

L’oferta d’inspecció anual ofereix a la comunitat de veïns la seguretat i tranquil·litat d’una revisió anual del seu edifici  per avaluar-ne el seu estat i resoldre incidències. Aquesta és de vital importància per anticipar-nos a problemes de consideració major que acaben suposant un cost alt per la comunitat de veïns. La nostra actuació és eficient i resolutiva ja que està avaluada per un tècnic i un operari que treballen en conjunt per solucionar tota mena d’incidències en el mateix moment de la inspecció.

Inspecció i manteniment anual amb ITE inclòs → 0,42 €/m2superfície construïda

inspecció tecnica d'edificis

Sol·liciti pressupost Imprimeixi l'oferta Consulti un exemple

L’oferta de manteniment integral ofereix a la comunitat de veïns un seguiment continuat de l’estat d’adequació del seu edifici. Aquesta mesura permet tenir un tècnic a la seva disposició per derivar totes les gestions de manteniment del seu edifici.  Les actuacions sempre seran efectuades amb un criteri professional tècnic i eficient, amb un control de costos molt més acurat i que exemptaran de responsabilitat civil als administradors de finques o les pròpies comunitats de veïns.  El manteniment del seu edifici li proporcionarà tranquil·litat i seguretat en la seva llar i a més li ajudarà a estalviar energia.

Manteniment integral : Treball tècnic + Gestió + ITE GRATUÏT →1,87 €/m2 superfície construïda

 

Gestió del manteniment d'edificis

 

  Sol·liciti pressupost Imprimeixi l'oferta Consulti un exemple